Cégismertető

Alapítva 2004

Belsőépítészet, lakberendezés a szobától a szállodáig..

Önnel közösen megalkotjuk a koncepciót.

Segítünk kiválasztani a megfelelő színeket formákat és anyagokat.

3D és egyéb terveket készítünk, hogy láthassa amit megálmodott.

Levezényeljük a kivitelezést, hogy a felesleges buktatókat elkerülje.

Kulcsrakészen átadjuk, hogy hiánytalanul örülhessen megváltozott életterének.

Cégünk profiljai:

Belsőépítészet, lakberendezés.

Bútorszövet, függöny, szőnyeg, matrac, kellékek és árnyékolástechnika forgalmazása.

Szolgáltatásaink: kárpitozás, függönyözés, szaktanácsadás, belsőépítészet, lakberendezés, restaurálás, tervezünk és kivitelezünk igény szerint bútorokat, konyhabútorokat, irodabútorokat, szállodai és szórakozó helyiség berendezést, fürdőszoba berendezéseket és egyéb lakberendezési kiegészítőket és látvány elemeket. A tervezett bútorokat 3D tervben bemutatjuk.

Demeter Zsuzsa

Építészmérnök

A budapesti Műszaki Egyetem első évének elkezdése után felvételiztem és felvételt nyertem Spanyolországba, Madridba, Barcelonába és Alicantéba, az építész karra. Megpályáztam és megnyertem a spanyol állami ösztöndíjat, és egyetemi tanulmányaimat Barcelonában kezdtem el. 2008-ban építész hallgatóként delegált voltam Brazíliába, az építész hallgatói Workshopra. Építészmérnöki diplomámat 2011-ben jeles eredménnyel védtem meg Barcelonában. Jelenleg Stuttgartban mint építész dolgozom. Zsuzsa a funkcionalitás belső tereket kreatív módon innovatív designnal oldja meg, így tervezői munkájával számos projektet nyert meg és vezényelt le.  A megszerzett kivitelezési gyakorlatát jól hasznosítja a tervezésbe.

kovacs_adam

Kovács Ádám

Építész

Az egyetemet Pécsett végeztem. A Bachman és Bachmann építész irodában végzett munkáim alapján felkértek egy holland építésziroda magyarországi beruházásának látványterveinek elkészítésére- sikerrel zárult. Ösztöndíj program keretében az oroszországi Izsevszk műszaki egyetemén töltöttem egy hónapot. A látványtervezésben szerzett gyakorlatom alapján készültek portugál megrendelőm lakásai. Diplomamunkám Íjászcentrum megtervezése volt (jómagam is íjászkodom). Diplomamunkámat diplomadíjra jelölték.

papai_erzsebet

Demeterné Pápai Erzsébet

Lakberendező, homestager, designer

Pápai Erzsébet kreatív módon dolgozik az egyedi belsőépítészetben, különös tekintettel a vendéglátásra, apartman házakra, szállodákra, lakásokra, irodákra és magánrendelőkre. Munkája egyedülálló az esztétikailag független terek számára, ahol, ahogy mondja, "az intenzív légkör új szenzoros élményeket hozhat létre". Belsőépítészként számos projektért felelős a tervezéstől kezdve a megvalósításig, és következetesen harmonizálja a funkcionalitást a légkörrel új és izgalmas módon. Erzsébet sok elismerést nyert munkáival, és gyakran hívják előadást tartani.

 

 

 

Kapcsolat

emailfacebookblog

A stúdióban  előzetes egyeztetéssel 
Hétfő-Péntek: 13:00 - 18:00
várjuk tisztelt vásárlóinkat.
8000 Székesfehérvár, Olaj utca 12.
Online lakberendezési tanácsadáshoz hívjon. ( H - P ; 10 - 18 )

Mob.: +36 30 681 6333  

e-mail: elizart@t-online.hu      kereskedo@elizart.hu