Lakberendezés

Élhető  lakótereket tervezünk és kivitelezünk. Vállalunk "Okos otthon" tervezést és kivitelezést.

Frissítve   :   2023_01_10

 

Lakberendezés, bútorszövet, kárpit, lakástextil, lakberendezés, függöny, karnis,
Design szék.

Lakberendezés, bútorszövet, kárpit, lakástextil, lakberendezés, függöny, karnis,
Nappali.

Lakberendezés, bútorszövet, kárpit, lakástextil, lakberendezés, függöny, karnis,
Színvariációk egy sarokgarnitúrára.

Lakberendezés, bútorszövet, kárpit, lakástextil, lakberendezés, függöny, karnis,
Lakberendezés.

Lakberendezés, bútorszövet, kárpit, lakástextil, lakberendezés, függöny, karnis, , tapéta, Design tapéta, dísztárgyak, szőnyeg, matrac
Lakberendezés.

A lakberendezés azóta mániám, amióta saját otthonunk van. Az első otthoni "lakberendezések" , és a textilekkel az évek alatt kialakult szoros kapcsolatom ösztökélt arra, hogy új szakmát válasszak, a lakberendezést. A megfelelő szakmai ismereteket megfelelő iskolákban megtanultam, és a gyakorlat bebizonyította, hogy van és kell is mit tanulni, folyamatosan. A lakberendező készít egy tervet, de amit a tervbe beleálmodik, annak a valóságban is léteznie kell, vagy megvalósíthatónak kell lennie.

Bemutatók minimum évente vannak, de inkább félévente a világ bármely részén, a szakipari vásárok, kiállítások megoldják a szabadságok megtöltését, de a viccet félretéve, valóban figyelni kell az új trendeket, és eligazodni az útvesztőkben. Erre tettem fel az életem munkával töltött részét, és nyitott szemmel járok útjaimon. Mosolyogva adom a névkártyámat külföldön a többcsillagos szállodák recepciójára, és még soha nem utasították vissza kérésemet, hogy megnézhessem a szobákat, a lobbit, a bárt, és töltögessem agyam üres fiókjait. Elvarázsolt régebben a sokszínűség, a stílus, a minőség, napfürdőztem egy pazar beltérben. Nekem ez az úgynevezett feltöltődés. Ezt tudom a megrendelőimnek.

A lakberendezés egy varázslat. Megismerni a megbízót, megtisztelve érezni magam, amikor már olyan gondolatok is kimondásra kerülnek, ami nem tartozik szorosan a feladathoz, de jólesik a megrendelőnek kimondani, elmondani, mert kiépül az a bizalom, amitől egy munka valóban egyedi lesz. Bánatom, hogy munkáimat nem engedik megjelentetni, mintha a meghittsége veszne el, kerülne nyilvánosságra, de mégis jól van ez így. Ettől lesz személyes és egyedi. A lakberendezési, építészeti nyomtatott sajtó, az internet megszámlálhatatlan mennyiségű ötletet hordoz, lehet benne gyönyörködni, lehet elutasítani, de fantáziánkat meglódítja.

 

A lakberendezés már nem úri passzió. Költségvetést készítve rájön a megbízó, jobban jár, ha szakember fogja össze csapongó gondolatait, és az elképzelt és megvásárolt türkiz valóban passzolni fog a berendezéshez, nemcsak emlékezetében élő, jól működő szín az otthoni enteriőrben.

Lakberendezés
Lakberendezési látványterv teakonyha.

Lakberendezési látványterv teakonyha
Lakberendezési látványterv teakonyha.

Lakberendezés, Függöny, föggönyözés bútorszövet, kárpit, lakástextil, lakberendezés, függöny, karnis, , tapéta, Design tapéta, lakberendezés dísztárgyak, szőnyeg, matrac
Lakberendezés.

Kapcsolat

emailfacebookblog

A stúdióban  előzetes egyeztetéssel 
Hétfő-Péntek: 13:00 - 18:00
várjuk tisztelt vásárlóinkat.
8000 Székesfehérvár, Olaj utca 12.
Online lakberendezési tanácsadáshoz hívjon. ( H - P ; 10 - 18 )

Mob.: +36 30 681 6333  

e-mail: elizart@t-online.hu      kereskedo@elizart.hu