Lakberendezés kivitelezéssel

Funkcionális tereket tervezünk és kivitelezünk.

 

Belsőépítészet, lakberendezés a szobától a szállodáig. ...    " FULL SMART HOME "

 

Önnel közösen megalkotjuk a koncepciót. Segítünk kiválasztani a megfelelő színeket, formákat és anyagokat. 3D és egyéb terveket készítünk, hogy láthassa amit megálmodott. Levezényeljük a kivitelezést, hogy a felesleges buktatókat elkerülje. Kulcsrakészen átadjuk, hogy hiánytalanul örülhessen megváltozott életterének. Tervezünk és kivitelezünk igény szerint: bútorokat, konyhabútorokat, irodabútorokat, szállodai és szórakozó helyiség berendezést, fürdőszoba berendezéseket és egyéb lakberendezési kiegészítőket és látványelemeket, és mindezeket magánlakásokba, irodákba, boltokba, szórakozó helyekbe, közösségi helyekbe, könyvárakba és szállodákba. 

Frissítve :2023_01_10.

 

20160111_105135

Egyedi árakkal dolgozunk a feladatnak megfelelően, alapul véve a LOSZ mindenkori ajánlását.

A Lakberendezők magas fokú művészeti, környezetesztétikai, vizuális, és szakmai tervezési tudás birtokában, a közvetlen emberi környezetet alakítják.  A képzett lakberendezők egyedi látásmóddal rendelkeznek és terveznek, láthatóvá teszik elgondolásukat. Tér- és stíluskoncepció által, képesek lesznek megtervezni a különböző magán életterek komplex bútorozását, és a térben használt anyagok, színek, formák harmonikus látványát.

A Dekoratőr magas fokú művészeti, környezetesztétikai, vizuális, szakmai és tervezési tudás birtokában megtervezi különböző rendezvények és kulturális események téri és dekorációs látványát, az aktuális trendek stilisztikai, műfaji, technikai, technológiai elvárásainak megfelelően. Megtervezi és kivitelezi a különböző kereskedelmi cégek üzlet kirakatainak, az eladótér árubemutató standjainak vizuális arculatát és látványát, kereskedelmi és művészeti kiállítások funkcionális, és esztétikai elrendezését.

Az Enteriőrstylist és Látványtervező  jövőorientált, piacképessége túlmutat a hazai lehetőségeken, és hazai szinten az egyedülállóságával tűnik ki. A látványtervezés egyre szélesedő, és egyre specializálódó területén szükség van a folyamatos megújulásra, az új szakmai és piaci követelmények kielégítésére.

Az Enteriőr Designer a belsőépítészeti térnek azt a komplex látványát képes megalkotni, ahol tudásában a belsőépítészet, a látványtervezés és a styling kompetencia-körébe tartozó tervezői gondolkodásmód különleges fúziója egyesül.

 

lakberendezés-kivitelezéssel    lakberendezés-kivitelezéssel    lakberendezés-kivitelezéssel

Kapcsolat

emailfacebookblog

A stúdióban  előzetes egyeztetéssel 
Hétfő-Péntek: 13:00 - 18:00
várjuk tisztelt vásárlóinkat.
8000 Székesfehérvár, Olaj utca 12.
Online lakberendezési tanácsadáshoz hívjon. ( H - P ; 10 - 18 )

Mob.: +36 30 681 6333  

e-mail: elizart@t-online.hu      kereskedo@elizart.hu